6 jaar geleden

Ik denk serieus dat mijn man me uit zou lachen als ik een camera op had willen hangen toen ik in het zkh lag. Hoe moeilijk ook, je zal ze vertrouwen moeten geven.

6 jaar geleden

Toch maar los laten. Ik had er nog maar 1 thuis zitten toen mijn tweede met 34 weken een spoed ks werd. Niets voor kunnen bereiden, geen telefoon bij de hand. Mijn moeder is mijn dochter om half 1 uit school gaan halen, ik lag onder narcose. Vriend was met de baby mee. Heb vanaf kwart voor 12 toen ik bij kwam tot half 3 moeten wachten, town eindelijk dochter (levend en gevoed) en moeder en vriend bij me en konden we naar de baby gaan kijken. De week daarna verplicht zkh vanwege de ks en medische ellende. Zoontje moest 4 weken blijven. En ik vanuit mijn ziekenhuis bed maar blijven vragen of hij haar hand vast hield op drukke stukken, smorgens op tijd zijn he, wel haar haren borstelen en tanden na poetsen. Natuurlijk is het helemaal goed gekomen, soms moet je gewoon los laten en vrede er mee hebben. Ook een thuis blijf moeder die normaal alles rondom de kinderen regelt Hahaha.

6 jaar geleden

Ik had dus serieus een stuk of 10 pakjes klaar hangen met een briefje eraan welke maliot eronder moest. En zit nu te denken, heb je misschien wifi in huis? Wat dacht je van een ip camera. Kun je vanuit je bedje inloggen en thuis meekijken. Bijvoorbeeld op het bedje of misschien zelfs dat ding ophangen in de huiskamer? En misschien vind je man het wel fijn als je een menu maakt met bijbehorend recepten en boodschappen in de kast of op het bezorglijstje voor de tweede week? En misschien skype installeren? Zorg ook voor afleiding daar, ga leren haken oid kun je ze bij thuiskomst iets leuks geven dat je zelf hebt gemaakt

6 jaar geleden

Alles kun je leren en door beter te worden kun je nog heel lang moederen over ze. Sterkte!! Liefs D xxx