4 jaar geleden

Oh dat heb ik ook zeker wel gedaan ja haha, was echt bizar inderdaad. Het lijkt wel of het tegenwoordig ook allemaal niet goed genoeg is, hoe je ook bent of hoe je iets doet, het is nooit goed.

5 jaar geleden

Ook ik heb een maatje of twee meer ? gelukkig heb ik wel een hele fijne ervaring gehad bij de verloskundige ze zeiden tegen mij dat het veel was maar probeer om niet te veel aan te komen. En daar is het bij gebleven ik mocht absoluut niet gaan lijnen. Ook ik was gezond mijn suikertests waren goed mijn ijzer was goed. En ben bevallen van een prachtige gezonde dochter van nu 2 jaar en 11 maanden en nu weer 31 weken zwanger van ons tweede meisje. Ja inderdaad overgewicht is niet gezond maar dat wil niet zeggen dat je ons in een hokje moet plaatsen wat helaas wel vaak gebeurd. Net als de vele verhalen die je leest bij overgewicht duurt het langer voor je zwanger bent (was bij ons niet zo) eerder kans op een miskraam dit kan ook gebeuren bij een vrouw met een gezonde Bmi. Jammer dat je zo’n rot ervaring hebt gehad hopelijk heb je toen toch nog wel een beetje kunnen genieten van je zwangerschap.

5 jaar geleden

Sorry maar ik vind het ronduit ongepast om zo'n opmerking te maken aan het kraambed. Wat voegt dat precies nog toe? Ik had een klacht ingediend bij de praktijk, empathie is ver te zoeken tegenwoordig zeg.