8 jaar geleden

Hier ook mama van 4 ;-) Heel de dag thuis en uitkijkend naar de avond dat alles op bed ligt.... Alleen tegen die tijd ben ik zo uitgeput dat ik er ook gelijk in duik hahaha De tijd voor mezelf pak ik in het middagdutje... En er niks spoedeisend te doen is in het huishouden Helaas komt het niet al te vaak voor... Maar kan toch soms wel even mijn boek pakken voor een paar bladzijdes of snel een blogje typen hier of ff mijn "vrienden" stalken op FB :-) Maar........... Ik zou het ook voor geen goud willen ruilen / missen :-)

8 jaar geleden

Leuk jou hier ook tegen te komen op mamaplaats en leuk geschreven! Je hebt gelijk. Ik vind het vaak ook moeilijk tijd voor mezelf te maken of nemen. Ik voel me dan egoïstisch terwijl ik diep van binnen weet dat dat onzin is. Mijn kinderen zijn mijn alles en staan altijd op 1. Om een leuke moeder te blijven moet je soms ook een momentje voor jezelf hebben. Daar wordt jij beter en gelukkiger van en als jij gelukkig bent, zijn je kinderen dat ook!

8 jaar geleden

Mee eens. Ik geniet super van ons zootnje en om dit te kunnen blijven doen moet je inderdaad zo nu en dan even wat opladen. Mijn oplader is mamaplaats en een paar simpele spelletjes op facebook. Mooi geschreven :)

8 jaar geleden

Helemaal met de laatste alinea eens! En de rest van de tekst is super mooi, want de liefde straalt er van af! Jij bent een geboren moeder!