mamavaneenmeisje's avatar
7 jaar geleden

wat een heftige tijd moet dat zijn geweest. Wat fijn dat je nu duidelijkheid hebt!

Tambola's avatar
7 jaar geleden

Lieve reacties allemaal! Ook die op de vorige blogs. Het is een heftige tijd geweest en het doet me goed om het nog eens op te schrijven. Wel wil ik er graag aan toevoegen dat het al heel wat jaren geleden is. Ze is nu bijna 13. Ten tijde van mijn blogs is het 2006. Mijn blog stopt hier nog niet en ik zal zeker in volgende delen vertellen hoe het verder verlopen is. Ik kan al wel zeggen dat het op dit moment goed met haar gaat :-).

's avatar
7 jaar geleden

Ik vind het heel naar om te lezen allemaal. Dit gun je niemand. Natuurlijk zijn jullie dolblij dat jullie dochter bij jullie mag blijven, maar ze heeft heel veel pijn. Ik kan me niet voorstellen hoe het voor jullie moet zijn. Ik word al naar van de gedachte dat 1 van mijn kinderen zoiets krijgt. Ik hoop ontzettend dat het de goede kant met jullie op mag gaan en jullie dochter veelal pijnvrij mag opgroeien. Heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jullie dochter.

Loes van der Leer's avatar
7 jaar geleden

Oh mopje, mopje toch. Ik vind het behoorlijk heftig :(. Maar je hebt wel gelijk om een beetje opgelucht te zijn. Je mag je kleine in ieder geval gewoon bij je houden. Alleen heel rot voor haar dat het zo'n pijn doet. Kan de zwelling in haar enkels verholpen worden? Of trek het op begeven moment weg? Kan ze uiteindelijk wel weer gaan (leren) lopen? Ik hoop dat haar medicatie goed werkt en dat er niet zo veel bijwerkingen zijn voor haar! Dikke knuf!