10 jaar geleden

weet je, dat vond ik juist het fijne van de 30 day shred. maar 30 minuten per dag, echt wel te doen, en het werkt (bij mij) wonderen.. mits je doorbijt ;) het is zo'n No Nonsense approach dat je echt de volle 30 minuten gewoon bezig bent met je lichaam en al je spieren, dat je niet je voelt alsof je tijd verkwist heb naderhand (zoals sommige workouts)Ik deed het als de kleine zijn middagdutje deed...

10 jaar geleden

Gewoon inplannen. Ik sport 2 avonden in de week en tijdens het wedstrijdseizoen heb ik daarnaast ook nog een avond wedstrijd (in het weekend). Ik zou niet zonder kunnen. Zelf nu ik 19 weken zwanger ben ga ik 2 avonden per week sporten. Heerlijk!

10 jaar geleden

Zodra je in beweging komt, krijg je energie! Klinkt heel tegenstrijdig, maar het is echt waar! Gewoon jezelf van de bank afslepen, eerst gewoon voor 1 avond in de week, en dan 1 uurtje. Je zult zien dat je er energie van krijgt. Als je dan om 9 uur thuis komt, heb je lekker de tijd om te douchen, bij te praten met je man of nog een klusje te doen. Verder is indelen een hele belangrijke: deel klusjes in in kleine hoeveelheden. Dus als je een complete kast met administratie wil weg werken, maak er dan deeltaken van. Bijvoorbeeld, eerst de ziekenverzekeringspapieren. En dan een andere keer de loonstrookjes ed. Als je dan klaar bent met een deeltaak, ook gewoon stoppen en de volgende keer pas aan een volgende deeltaak beginnen. Dan blijft het te doen en kun je het langer volhouden. Succes!

10 jaar geleden

hahahaha!