2 dagen geleden

Lieve reactie. Heb je tips voor het gesprek met de huisarts? Denk je dat t slim is dat te benoemen mn verleden met eten? Heb ook nog een liposuctie laten doen een jaar of 15 geleden. Dat zit r dus ook allemaal aan. Bij een privekliniek. Weet niet of dat ook slim is te melden. Verder nog mijn vraag, hoelang na je zwangerschap ben je naar de huisarts gegaan? Zoontje is nu 9 maanden.

2 dagen geleden

Hmm dat vind ik lastig om te zeggen. Ik heb zo'n goede band met mijn huisarts dat ik letterlijk 1 vraag stelde en hij alles in werking heeft gezet. Mijn advies is om gewoon alles op tafel te gooien; geef aan hoe je je voelt en wat je wilt. Dat je zoveel hebt geprobeerd, maar je lijf gewoon echt niet wil. Het is belangrijk dat je een gb echt ziet als een hulpmiddel en niet als de oplossing! Even denken, mijn dochter was destijds +/- 8 maanden oud, dus jonger dan jouw zoontje. Ik heb aangegeven ook niet te willen wachten, omdat het al ver voor de zwangerschap speelde.

2 dagen geleden

Hoi ellen, bedankt voor je reactie op mijn bericht. Ik ben zelf 1.69 en weeg nu 111. 7 jr geleden woog ik 69 maar hier op een ongezonde manier gekomen (lees uithongeren/braken). Nu na 2 zwangerschappen en een overlijdensgeval alles er aangegeten en zelfs meer! Ben continu in strijd met mezelf, ongelukkig met mn lijf en daardoor niet altijd een gezellig mens. Qua bmi zit ik iets onder de 40. Volg nu 1 op 1 dieet, bestaat enkel uit shakes maar merk dat ik ook dit weer niet vol hou. Probleem is dat ik gewoon altijd trek heb en nooit echt verzadigd ben. Emotie eet en vooral te veel. Niet 1 koekje maar een pak.. Wil zo graag hulp maar ben bang dat ik niet in aanmerking kom. Hoe ben jij dit aangegaan?

2 dagen geleden

Wat naar dat je je zo voelt. Niemand verdient dat en ook jou gun ik dat fijne gevoel van je weer thuis voelen in je eigen lijf. Ik herken veel van wat je schrijft! Ik heb mijn huisarts gevraagd om meer informatie en toen ging het snel. Er zijn veel mogelijkheden en uitzonderingen, dus ik zou zeker het gesprek aangaan!

2 dagen geleden

Hoi Ellen mag ik vragen hoelang je bent, hoe zwaar was je en hoe zwaar nu?

2 dagen geleden

Hoi anoniem! Ik ben 1,69m. Ik was 116 kilo, ben zelf 4 kilo afgevallen voor het traject officieel begon. Daarna 7 kilo met het pre-operatieve dieet (2 weken) en begon aan de operatie met een gewicht van 105 kilo. Ik weeg nu 76 kilo!

2 dagen geleden

Wauw! En wat een prachtig resultaat heb jij al! Wat ontzettend knap dat jij ook die keuze hebt gemaakt voor een gb! Ik ben heb zelf in okt 2022 een gb gehad, en ik heb ook nog geen seconde spijt!

2 dagen geleden

Wat goed!! Het kan zo mooi zijn en het is heel goed dat je voor jezelf hebt gekozen. Daardoor kies je automatisch ook voor je kids ❤️