4 maanden geleden

Begin het nieuwe jaar wordt ik als het goed is geholpen. Ik hoop zo dat het allemaal gaat lukken. En dat ik straks alles wat positiever zie en dat ik meer energie zal hebben. Hoop op een gezonde levensstijl. Ik vind het knap.

4 maanden geleden

Hier ook de operatie gehad en inmiddels 45 kg kwijt in 5 maanden. Merk het ook idd vooral met kleding aan en zonder kleding is dat idd wat lastiger te zien in mijn ogen ook. Knap hoor en respect. Proteine toetjes is dat een idee voor je lekkere trek op de bank?

4 maanden geleden

Wauw! Wat ontzettend goed van je! Jij bent ook al veel kwijt zeg! Ik heb een haat/liefde verhouding met de proteine producten. Ik ben nog niet echt een yoghurtproduct proteine rijk tegengekomen die ik lekker vindt...

4 maanden geleden

Ja!

4 maanden geleden

Ik ben ook 50 kg afgevallen. Nu 5 jaar later wel 10 kilo erbij, maar komt ook door mijn zwangerschap tussendoor! Ik voel me nog steeds goed, energiek vol zelfvertrouwen met wat losse vellen. Ik kan me er niet meer druk om maken… ik ben wie ik ben, en trots op wat ik heb bereikt. De les die heb ik heb geleerd is… het is nooit genoeg… er is altijd wel iets om over te “zeuren”!