10 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat je dit vreemd en moeilijk vindt. Ik zou inderdaad een beetje extra op haar letten en met haar proberen te praten. Niet op het potje willen kan ik nog wel begrijpen, maar meeste kleintjes hebben toch geen moeite met naakt zijn.

10 jaar geleden

oeh das wel vreemd dat ze niet meer in dr blote kont wil, niet zozeer vanwege potje maar gewoon niet zonder luier..geen tips wil je wel succes wensen

10 jaar geleden

hoe oud is ze? En gaat ze naar opvang overdag? Is er misschien wat gebeurd tijdens verschoning op de opvang dat haar angstig gemaakt heft om naakt te zijn? Ik wil je niet onnodig zorgen geven, maar een kennis van mij had ditzelfde probleem met haar dochter van 3, blijkt maanden later dat een buurjongetje waar ze vaker mee speelde, haar sexueel was aan het aanraken en mishandelen dus... Ik zou het wel serieus nemen en in de gaten houden, kan ze praten? kijk of ze je wat duidelijk kan maken als je alleen met haar bent, probeer achter de oorzaak te komen, en wordt vooral niet boos...nogal een gevoelig onderwerp...sterkte!

10 jaar geleden

Ik denk dat het gewoon een fase is en dat je er zelf niet veel aan kunt doen. Mijn meiden zijn 'al' 4 en 6 dus zoiets is zeker wel herkenbaar. ( geweest )