9 jaar geleden

Dank je. En inderdaad overdag op zijn eigen kamer is voor nu een goede tussen oplossing. Ga ik morgen gelijk aan beginnen:)

9 jaar geleden

Ja dat klopt. Het zit ook in mijn hoofd. Ik wil dat graag niet alleen omdat het moet maar meer ook uit het oogpunt dat als ik straks weer aan het werk moet ik goed mijn nachtrust kan gebruiken maar bedankt voor je reactie. Misschien moet ik het moeten ook wel een beetje loslaten ;) En als ik eraan toe ben het gewoon gaan doen!

9 jaar geleden

Wat slapen op de kamer betreft had ik precies de zelfde instelling. Tot de kraamhulp tegen mij zei dat je baby tot 6 weken toch niet echt beseft waar hij of zij slaapt. Ik was vooral bang voor een kind dat op latere leeftijd met geen mogelijkheid in zijn eigen bed wilt slapen. Dus toen de kraamhulp dat zei heeft mijn zoon veel in ons op de kamer en in mijn armen geslapen omdat hij erg veel last had van krampjes en op de momenten dat het wel ging toch geprobeerd hem in zijn eigen bedje te laten slapen. Nu is hij alweer 3 jaar en slaapt hij sinds hij 3 maanden was iedere avond heerlijk door in zijn eigen bed.

9 jaar geleden

Ik ben begonnen met de slaapjes overdag. Een voor een ben ik de slaapjes daar ga introduceren. Bij ons he eef t de kleine de eerste 3 maanden in een wiegje naast ins geslapen maar omdat we een slaapkamer hebben en wij nu in de woonkamer slapen was dit voor ons niet functioneel meer. Het voordeel van een kindje op je eigen kamer is dat het in jou slaap en waak ritme mee gaat. En dus niet midden in jou diepe vaste slaap begint te roepen om eten. Geniet er van zolang als het goed voelt er is nog tijd zat om te verhuizen