Jongensmama91's avatar
4 jaar geleden

Bijzonder idd. Het lijkt mij niet da luizen door koorts kunnen ontstaan. Misschien had 1 van de zusters wel luizen van haar kinderen. Luizen kunnen wel ver springen...

Sistersong's avatar
4 jaar geleden

Nee! Geen kinderen meer voor mij! Daar was ik zo van overtuigd dat ik mijzelf heb laten steriliseren. Na een eenling en daarna een tweeling was ik bang dat ik een drieling zou krijgen. Dus nee, slot er op, einde, vinito. Maar toch is er nog ergens een rottig stemmetje wat zegt: "De wonderen zijn de wereld niet uit..." Zo'n beslissing neem je met je hart en moet je niet laten afhangen van hoeveel deurs je auto is. Worden jullie er allemaal gelukkig van als er nog een kindje komt als jullie de meeste opstakels overwonnen hebben?

Omabenik's avatar
4 jaar geleden

Er is niets zo erg als luizen. Maar je hoeft ze niet van een ander te krijgen. Mijn dochter lag in het ziekenhuis met hele hoge koorts en toen ik weer bij haar kwam na het slaapuurtje, zat er een verpleegkundige bezig met een luizenkam. Toen ik haar vroeg waarom ze dat deed, terwijl mijn dochter geisoleerd lag al vijf weken, vertelde ze dat hoge koorts ook luizen kan geven, ze ontwikkelen zich vaak in een warme omgeving. En ja, mijn dochter had een paar luizen. Ze was nog te jong voor de PSZ en ik was thuis, dus naar de babyopvang was ze ook niet geweest. Toen ik nog eens zei dat ik het vreemd vond, zei ze: mevrouw er zijn zoveel vreemde dingen, heeft u wel eens aan kinderziektes gedacht? Waterpokken, rode hond,enz. het is besmettelijk, maar hoe komt de eerste er aan? Daar stond ik met een mond vol tanden.