7 jaar geleden

Wat heftig om te lezen, tot 2x toe.. wat kan een mens verdragen, ongelooflijk. Hoe is het met het vertrouwen in jezelf? Ik merk zelf dat ik daar nog steeds enorm veel moeite mee heb. Bedankt voor je reactie!!

7 jaar geleden

Ik lees je blog terwijl de tranan over mijn wangen stromen. Elk woord komt binnen , ik lees de trots en de pijn en voel het tot op het bot. Wat vind ik dit knap dat je de kracht hebt om dit zo sterk te verwoorden. Heel veel sterkte en kracht gewenst met het geven van een plek van dit ongelooflijk grote verlies.

7 jaar geleden

Heftig hè? Ik heb het twee keer meegemaakt. 1x was ik er zelf ook bijna niet meer, door ruim 3 liter bloedverlies en een hb van net aan2. Angstige ogenblikken . De pijn, het ongeloof, het verdriet... niet te beschrijven. Heel veel kracht en sterkte toegewenst!

7 jaar geleden

Met tranen in mijn ogen zit ik te lezen....wat een verschrikkelijke keuze hebben jullie moeten maken en wat heeft God een grote betekenis bij jullie. Ik bid dat hij jullie kracht geeft.... Jullie zoontje zal altijd onlosmakelijk met jullie verbonden zijn.