8 jaar geleden

Ja inderdaad. Wat tijd voor jezelf nemen is toch helemaal van deze tijd . Maar voor jezelf opkomen blijkbaar nog steeds niet.

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. En ik zal het je nog sterker vertellen. .. Klagen is goed voor je gezondheid. Mits je het niet constant doet natuurlijk ;).

8 jaar geleden

Geweldig geschreven. Top. Nu hopen dat het eens een keer effect heeft. Inderdaad het is heerlijk om even je frustratie van je af te typen wat de reacties betreft. Ook ik kan mijn lieve schat af en toe wel achter het behang plakken, als we dat hadden ;). En toch houd ik ziels veel van hem Feit is wel dat je minder flexibel bent dan vroeger. Dat neem ik voor lief en ik denk vele maar mag je dan af en toe even klagen, en mag je af en toe even klagen over je monstertje die de tent weer eens afbreekt. Dat is wat je op de been houd. Even je verhaal kwijt kunnen om daarna weer de draad op te pakken. Graag zonder al die nare reacties onder je blog.

8 jaar geleden

Ik begrijp je helemaal, mensen kunnen en weten het altijd beter. Vind het ook altijd zo; mensen durven via social media veel meer en als ze dan bijval krijgen van andere, is het hek van de dam. Al denk ik dat iedereen eens denkt; goh even een avondje voor mezelf, fijn!