8 jaar geleden

Oehf, ik weet wat je bedoeld. Ik kon bij het kleinste ontploffen, vooral als ik moe of zelfs helemaal kapot was. Hier is mijn dochter (2,5 jaar) juist heel erg zelfstandig geworden na de geboorte van ons zoontje. Ze wou alles laten zien wat ze kon, eerst aan de kraamhulp, de visite en nu aan haar broertje. Immers moet hij nog alles leren en is zij al 'groot'! Hihi. Af en toe lukt het me nu nog niet om tot 10 te tellen. Als het dametje me probeerd te testen terwijl mijn zoontje ligt te huilen, of ervan begint te huilen dan word ik nog wel eens sneller boos als eerst. Maar nu we het ritme weer vinden gaat het steeds beter. Je bent mama, maar ook een mens! Al lijkt het vaak niet eerlijk en voel je jezelf schuldig, ook dat is een leerproces voor een kleintje denk ik.

8 jaar geleden

O jee. Dan staat me nog wat te wachten vrees ik! Ben nu 12 weken zwanger van de 2e. Heb al een dochtertje van 1,5 Ze heeft even een pittige periode gehad (16 maanden sprong ofzo) maar nu is het rustig. Ze is super lief. Als ze 2 word ben ik 8 maanden zwanger. Ik hoop dat die beruchte peuter pubertijd mee gaat vallen hier maar ben bang van niet. Dat worden dan extra zware laatste loodjes en kraamtijd.

8 jaar geleden

Ooh wat klinkt dit bekend!!! Hier hetzelfde verhaal, alleen ben ik nu bijna 35 weken en begint het wachten op ukkie nu wel erg lang te duren voor onze eerste uk. Maar goed, alles heeft zijn charmes zeggen we dan maar ;-). Succes verder met je zwangerschap!

8 jaar geleden

En het word en niet makkelijker op als de baby er eenmaal is. Nu vraagt onze 6 weken oude spruit niet veel aandacht. Ze eet en slaapt. Maar onze 3 jarige spruit heeft een flinke ommekeer gemaakt. Van een absurd lief kind na een kleine driftkikker! Dus geniet nog even van de rust! En hopelijk blijft jou kleine muppie dat lieve nee schreeuwende muppie.. Want het kan ook echt anders. Na haar zusje toe is het een schat.. maar na papa en mama toe is ze nu minder vriendelijk haha! Succes met de laatste loodjes! Liefs