5 maanden geleden

Hallo, mijn naam is Kallya uit de VS. Ik wil de wereld vertellen over de grote en machtige spreukenmaker genaamd Omoogun. Mijn man bedroog me en was niet langer toegewijd aan mij en onze kinderen. Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij dat heeft gedaan. werd verliefd op mij en wilde scheiden ik was zo diepbedroefd dat ik de hele dag en nacht huilde, maar hij verliet het huis ik was op zoek naar iets online toen ik een artikel zag hoe de grote en machtige omoogun zovelen in soortgelijke situaties heeft geholpen Het mijne e-mailadres stond daar, dus ik stuurde hem een ​​e-mail waarin ik hem vertelde over mijn probleem. Hij vertelde me dat hij binnen 24 uur bij me terug zou komen. Ik deed alles wat hij me vroeg om de nestdag te doen. Tot mijn grootste verrassing kwam mijn man thuis en werd huilend en smekend om vergeving en hem terug te accepteren. Deze liefdesbetoveraar is echt. https://omoogunspellcaster.wixsite.com/website omooguntempleofanswer@gmail.com WhatsApp +2348139012331

8 jaar geleden

Vermoedelijke informatie fout!. Er wordt gesteld; gemiddeld 5 ons per week = een halve kilo per week, dus na 3 mnd ( 13 wkn ) is het kind volgens jullie berekening minimaal 6,5 kilo gegroeid en na een half jaar + 4 kg. Dit betekent; geboorte gewicht 3,5 kg + 6,5 + 4 = 14 kg in 9 mnd. Dit klopt niet. gemiddeld kan je stellen na een jaar 3 tot 4 x geboortegewicht in een jaar.

8 jaar geleden

Idd. Ik gaf voeding op verzoek en al vanaf het begin sliep mijn dochter van 23 tot 6 uur. Ze kwam ongeveer 160 gram per week aan en was 4,5 kg bij de geboorte. Volgens het bureau moest ik haar in de nacht wakker maken voor een voeding, omdat ze minder aankwam dan het gemiddelde. Ja daag.......ik volgde mijn moedergevoel. Als een kindje honger heeft bij bv dan komt die gewoon vaker. Als je gezond bent en gezond eet en drinkt dan regelt "de natuur" het wel.

8 jaar geleden

"Een ruwe leidraad: In de eerste maand moet je baby 5-10 ons per week aankomen" Een 500 tot 1000 gram per week aankomen? Dat is veel teveel, daar wordt natuurlijk per maand bedoeld. Kijken naar je kindje als belangrijkste graadmeter of je kindje genoeg binnen krijgt. Aantal voedingen of duur van de voeding zegt niets. Leer hoe je kunt zien dat je kindje EFFECTIEF drinkt. Dat er na zoveel maanden een voeding af moet, is ook geen waarheid voor alle kinderen. Sommige kindjes gaan als ze de wereld ontdekken wat onrustiger drinken en hebben dan juist een extra voeding nodig om in te halen, bijvoorbeeld 's nachts. Dat is geen teken dat je niet genoeg voeding hebt voor je kindje!