6 jaar geleden

In het verleden heb ik ook Clomid gehad maar heeft ook niet gewerkt. Wel heel fijn dat je kinderwens vervuld is!

7 jaar geleden

Ik heb ook PCOS, Heb Clomid ook geslikt maar helaas geen ressltaten naar een half geprobeerd te hebben ben ik pergnyl gaan spuiten en was ik naar 1maand sluiten zwanger ik ben inmiddels bevallen van mij zoontje nu 6maanden.

7 jaar geleden

Ja hier ook PCOS. 1 zoontje van 1,5 jaar. Ik ben zwanger geraakt met 150 clomid. Voor hem een miskraam gehad en enige tijd geleden een tweede miskraam na overstimulatie. Nu ronde 8, voor hopelijk een tweede kindje, maar een veel te lange cyclus. Ik heb afwisselend 75-100 clomid gebruikt de afgelopen tijd. Hierna nog 1x verhogen naar 150 en mocht het dan niet gelukt zijn dan lassen we een pauze in.

7 jaar geleden

bij mij is pcos vastgesteld toen ik stopte met de pil in 2010 Werd een half jaar niet ongesteld en kreeg meer buikbpijn. Tijdens de cho was vastgesteld dat er tiental cystes te zien waren maar dat het zelf zou oplossen, gelukkig was dit binnen 4 week. Met de huisarts over gehad, dat dit maandelijks wel pijn kan geven en met hem afgesproken als ik een kinderwens zou hebben en na een half jaar niet zal lukken dat ik terug moest komen om naar opties te kijken en hoe de pcos voor zou staan. Door heftige dingen te verwerken en zomer 2013 klaar te zijn om zwanger te worden, wisten we hoe mijn cyclus was. Na ongesteldheid eiersprong ongeveer 10 dagen en waarneer ongesteld dat is altijd de vraag, binnen 1 tot 3 maand. Door dit gegeven was ik de 2 keer 'proberen' zwanger en na 2 maand werd ik wer ongesteld na de bevalling en was zeer onregelmatig, 7 week elk weekend en dan om de week. Was na 2 maand zwanger, pas gemerkt toen ik 18 week zwanger was want heb tot 10 week zwanger zijn gewoon bloedingen gehad. In december besloten om er weer voor te gaan en nu laat het op zich wachten maar we laten gewoon natuur gaan.