10 jaar geleden

Dankjewel ! , zo is het ook weer. ik verwacht niet heel snel zwanger te raken ivm een hele onregelmatige cyclus dus in eerste instantie lijkt me maart een goede om te beginnen aan de ene kant denk ik misschien eerder , want straks duur het wel een jaar , dan zal ze alweer 3 jaar of misschien zelfs al ouder wezen. Ach we zien het wel hihi

10 jaar geleden

tussen onze jongens zit dalijk ook 2.5 jaar... vind het wel een goed verschil, alhoewel het best zwaar is zwanger te zijn met een peuterpuber :) Maar ik zou er persoonlijk niet eerder aan begonnen zijn omdat zwanger zijn zoiezo al zwaar is, en dan nog de volle zorg van een heel afhankelijk kleintje erbij, zou me te veel worden denk ik... Met 2.5 zijn ze al wat zelfstandiger en is het wat makkelijker in het opzicht van niet hoeven dragen, flesjes geven, al wat kunnen praten enz... success met uitzoeken :)

10 jaar geleden

dankjewel ! ja daarom heb ik ook gezegd wachten tot zeker maart, en mocht ik me dan nog zo voelen dan wachten we gewoon langer.

10 jaar geleden

nou op je vragen zijn 1,2 en 4 niet te beantwoorden dat is maar afwachten en gokken. financieel gezien kun je enigszins berekenen. En als je echt zou willen vindt je overal wel een oplossing voor! Verstandig om nu nog even te wachten totdat je gevoel minder angstig/twijfelend is en je het even kan overdenken. toitoi als jullie ervoor gaan en have fun :)