9 jaar geleden

Wat een heftig verhaal! ik vind het heel knap van je dat je weer zwanger durft te zijn na zo een kraambedpsychose. Ik heb 2 keer een kraambedpsychose gehad en ben ook opgenomen geweest in het erasmus mc Rotterdam. Dat was een zware ervaring om mensen te zien met verschillende ziekte beelden maar ook moeders die ook een kraambedpsychose hebben gehad. Graag zou ik wel in contact met je willen blijven over je zwangerschap en erna. Ik hoop dat je het niet weer krijgt. Ik wens je het allerbeste! Groetjes Noara

9 jaar geleden

Heel heftig allemaal, 5 miskramen gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Ik dacht in je vorige blog te lezen dat je tweede zoon met 27 weken werd geboren. In deze blog staat dat hij met 37 weken is gehaald ivm complicaties. Ik snap het niet meer haha wens je wel heel veel sterkte. Heb zelf een rijk psychisch verleden en kan enigszins meepraten wat een zwangerschap en bevalling emotioneel met je doet, je bent niet alleen!

9 jaar geleden

Heel heftig allemaal ik ben 4 oktober uitgerekend en slik Haldol tegen pshychoses. Die overigens stabiel zijn! Omdat ik nog patient ben moest ik naar de poppoli dat zijn zo'n 5 artsen die je gaan vertellen dat je vooral je medicijnen moet slikken omdat anders de kans bestaat dat je een terugval krijgt verder houden ze je in de gaten alsof je alleen al getikt bent dat je met jouw ziekte uberhaupt een kind wil! Ik heb me zoals zo velen daar niets van aangetrokken en begin januari dus eindelijk zwanger! ik slik wel 5 mg Haldol en ben de zwangerschap zonder problemen doorgekomen. Had alleen erg veel last van zuur tot bloed overgeven aan toe. daar heb ik nu maagzuurremmers voor gelukkig. Ik hoop dat jij en jouw gezin hier nog sterker uit komen. mijn vriend zit momenteel in een psychose en in zijn psychose heeft hij de relatie verbroken en zegt hij dat het niet zijn kind is. dus ik begrijp je volkomen. ik wens je veel succes en kracht toe groetjes Tamara.

9 jaar geleden

Hoi Chantal, wat goed van je om hierover te schrijven. Helaas heerst er nog altijd een taboe rondom psychische problemen. Ook ik had geen roze wolk door lichamelijke problemen na de bevalling in combinatie met mijn hormonen die nog niet stabiel waren. Mensen reageerden vaak verbaasd wanneer ik daar eerlijk over was. Ik wens jou en je gezin een goed herstel toe.