10 jaar geleden

Als kinderen bij jou op de " negeerknop" staan.. ( domme uitdrukking op zich die al genoeg zegt over jou) wat doe je dan op een website die gericht is op ouders en kinderen? Verveel je je? `hoe dan ook, ik stuur jouw reactie door naar de redactie. Want iemand die kinderen om de " negeerknop" heeft staan hoort hier niet thuis)

10 jaar geleden

Aan "lekker zeg": Het gaat erom dat je een kind ook kunt negeren als je geen kindervriend bent. Dat je niet boos tegen ze hoeft te doen. Jij bent nog altijd de volwassene, dus kun jij er wel voor kiezen om hen te negeren, ook al kunnen zij dat andersom misschien niet. Zo werkt dat toch ook met huisdieren? Als een hond naar mij staat te blaffen, kan ik dat ook negeren, ook al kan die hond mij op dat moment niet negeren.

10 jaar geleden

Zie reactie erboven beetje! Wat the fuck doe je hier op de site als je niet van kinderen houd en geen moeder/vader bent. Ga een ander de grond in stampen!

10 jaar geleden

Dat kan zijn, maar een kind zo boos en nors aankijken dat je die bij wijze van de grond in stampt is ook een not-done! een kindje snapt dat gewoon niet en je hoeft die echt geen aandacht te geven maar blijf die dan ook vooral niet te nors aankijken en kijk dan ergens anders heen!