8 jaar geleden

Hoi NIC86, Wij zijn nu bij een osteopaat in behandeling met haar. Om te kijken of dat helpt we grijpen op t moment alles wel aan. Omdat de artsen nu aangeven van de KMA klopt maar door de zure melk heeft ze last van maagzuur wat haar slokdarm heeft geirriteerd. Dus wederom medicatie. Gister zijn we dan voor t eerst bij de osteopaat geweest en ik moet zeggen hij was haar aan het behandelen en het leek net alsof ze zich zo neer zette van pfoee ontspanning. Dus laten we hopen dat het werkt volgende week mag ze weer. Hoop voor jou dat het over gaat vooral de nachten zijn erg zwaar!

8 jaar geleden

Ik herken jou verhaal. Ons zoontje heeft ook kma, de allergoloog heeft ons doorgestuurd naar een dietis die gespecialiseerd is in kma. Morgen moeten we daar naar toe. Ik hoop dat we zo de bijvoeding kunnen uitbreiden. Hij is nu 10 maanden en komt sibds 2 maanden weer voor voedingen s nachts.

8 jaar geleden

Hier heb ik geen ervaring mee maar wel met peuterdiarree. Het is niet vreemd dat je onzeker wordt en ga vooral uitzoeken wat wel en niet kan werken. JIJ hebt er de tijd voor dus zoek maar. Hoe meer je aan de weet komt hoe beter je voor je dochter kan zorgen. Ik heb ook over geitenmelk gelezen. Ik weet niet of dat een optie is. Het klinkt heel bizar maar er zijn ook moeders die melk doneren. Misschien is er een moeder die ook een kindje heeft met kma en die kan doneren. Het is heel erg frustrerend als je weet dat er iets is en je wordt niet geloofd en in eerste instantie. Heel veel sterkte met alles.

8 jaar geleden

Ik kan je hierbij helaas niet helpen. Mijn nichtje had er ook last van en groeide eroverheen. Goed in de gaten houden. Sterkte!