7 jaar geleden

Such a simple act and yet so pofe.wulrIts such a shame that a violent few (please, there can't be many left) feel that they have the right to speak and act on behalf of the many.They certainly don't and never will speak or act for me.May we one day have lasting peace.

11 jaar geleden

nahsuusje dank je wel voor je reactie! We zijn ook erg trots op haar..genieten doet ze van alles om haar heen (zichtbaar door altijd maar vrolijk te zijn..) maar ze is 's avonds wel erg blij als haar beugels afmogen en ze even met de benen en voeten vrij van alles is!! :)

11 jaar geleden

kan me voorstellen dat dit allemaal niet makkelijk is geweest voor jullie, toch wel schrikken in het begin. Hopelijk kan ze wel een beetje genieten van het warme weer! Wat goed dat het haar ook niet beperkt, doet ze goed met zo'n hindernis om dr toch om te draaien! doorzettertje. op naar een positieve uitslag!

11 jaar geleden

dank je wel Annick1....het is ook een geweldig meisje en ze lacht altijd! Als ik eens een dipje heb dan weet ze me daar altijd weer uit te halen met haar glimlach en lieve knuffels...