5 jaar geleden

Ik vind dat niet gek ze hebben uren niets te denken gehad dus het kind had dorst...

5 jaar geleden

Het is voor de vriendjes en vriendinnetjes ook allemaal nieuw. Dus logisch dat ze gaan kijken zoeken bij het speelgoed. Hier krijgen ze gelijk uitschool drinken en iets lekkers. En kinderen proberen altijd uit. Hebben nog geen besef van tijd. Dus weten zij dat jet bijna etend tijd is. Ik denk dat je het allemaal wat luchtiger aan zou kunnen pakken.

5 jaar geleden

Waar ik was, ik stond erbij en keek erna vol verbazing! ? Het was btw een meisje en een jongen en de eerste keer dat ze kwamen spelen! Dus natuurlijk eerst de kat uit de boom kijken en natuurlijk ook gewaarschuwd, kom zelf ook niet uit een ei! Maar fatsoen was er niet als ze in de kasten speelgoed gaan zoeken terwijl er genoeg ligt en voor het eten nog om snoep gaan vragen.. Dat kind was nog geen minuut binnen en vroeg al om drinken... Is dat normaal? In mijn ogen niet hoor ?

5 jaar geleden

Erbij blijven, 1 kindje per keer, zorgen dat je een activiteit hebt klaarstaan. Meteen ingrijpen als ze over jouw regels heenwalzen. En sws zorgen (vooral bij jongens) dat ze het eerste half uur hun energie kwijt kunnen. Dus neem een route die langs de speeltuin gaat en heb wat snoepjes en pakjes in je tas zitten. Hier een 11 jarige met inmiddels super leuke, beleefde vriendjes. En met 4 jaar spreekt de helft vd kinderen bepaalde klanken nog niet correct uit, wie weet zijn ze al even bezig met logopedie; dus stoor je daar niet aan, maar accepteer het.