6 jaar geleden

Wat een moeilijke tijd hebben jullie doorgemaakt zeg. Ikzelf ben momenteel voor de 5e keer zwanger en verwacht volgende week mijn 2e kindje. De miskramen blijven mij altijd bij, maar daardoor geniet ik des te meer van m’n gezonde dochter. Na de 1e miskraam was ik vrij vlot zwanger van m’n dochter. Na de 2e miskraam duurde het een tijd voordat m’n lichaam weer klaar was voor een zwangerschap en helaas ging dat mis. Toen was het 2.5 maand later toch weer raak. Het lichaam heeft soms gewoon even nodig om weer bij te komen. Ik hoop snel te mogen lezen op Mamaplaats dat jij weer zwanger bent en dat alles dan goed gaat!

6 jaar geleden

Wat een verdriet :(. Ik was ook snel zwanger van onze dochter (wel eerst een mk gehad) en nu al 2 miskramen, 1 vroeggeboorte met 16 weken en anderhalf jaar verder. Het leven kan echt zo gemeen en oneerlijk zijn he :(. Maar houd hoop! Uiteindelijk komt het goed, daar ben ik van overtuigd.

6 jaar geleden

Jeetje wat heftig zeg. In december 2016 is onze 2e zoon veel te vroeg geboren na 18 weken zwangerschap. Wij wilden er toen ook graag weer snel voor gaan en 2 maanden later hadden we alweer een positieve test. Helaas mocht het dit keer weer niet zo zijn en kreeg ik een miskraam met 6 weken. Daarna heeft het 7 maanden geduurd voordat we weer zwanger waren, terwijl het de 5 keer ervoor toch binnen 3 maanden was gelukt... Vandaag ben ik alweer 34 weken en gaat alles gelukkig helemaal goed. Houdt moed en gun je lijf de tijd, dikke knuffel

6 jaar geleden

Voor mijn dochter heb ik ook een miskraam gehad. Wij werden maar niet zwanger en toen dat na bijna 2 jaar dan toch lukte waren we dolgelukkig. Na 6 weken al een echo met een kloppend hartje. Helaas bleek bij de volgende echo dat het hartje was gestopt met kloppen zo ergens rond de 9 weken. Een spontane miskraam bleef uit en uiteindelijk curettage gehad en na 5 dagen nog met spoed een curettage ivm niet alles weg gehaald en flinke bloedingen. Dit alles gebeurde in sept 2012 en in jan 2013 telde ik opnieuw aan. Deze zwangerschap was heel spannend met heel veel bloedverlies en 2x ziekenhuisopname vanwege flinke bloedingen. Gelukkig een gezonde dochter gekregen en nu 1 jaartje geleden een zoontje erbij gekregen. Deze laatste zwangerschap verliep goed zonder bloedingen. Veel sterkte voor jou en je gezin. Lijkt me heel heftig.