10 jaar geleden

Hoe je het ook wend of keert de kinderwagen zal veel comfortabeler zitten dan de buggy. Maar het is gewoon zo'n onding om mee te nemen, dat we daarom vaak (bijna altijd) kiezen voor de buggy. Merk ook dat nu hij loopt, hij ook steeds meer 'niet in de buggy wil'. In ieder geval bedankt voor jullie reacties, we laten hem toch nog maar ff staan, nu met het dierentuinseizoen voor de deur ...

10 jaar geleden

De combi rijd veel beter dan een buggy en is ook beter voor het ruggetje... Vind ik natuurlijk! Wij hebben de 'bak' heel veel gebruikt omdat het zomer was. Konden we mooi de stad in en de kleinste lekker slapen. In de winter zou ik dat ook zeker niet doen! Je hebt gelijk. Als je hem echt niet gebruikt moet je hem natuurlijk weg doen! Meer wordt hij niet waard als hij verouderd.

10 jaar geleden

Als hij staat te verstoffen zou ik hem weg doen. Ik zou zelf niet zonder kunnen mijn oudste twee zijn er uit gegroeid maar hebben heel lang in gezeten. De jongste is acht weken maar kan helaas niet meer in zit gedeelte die is verspocht. Hebben quinni zap voor gekocht maar die rijdt minder fijn als mijn trouwe mutsy die al zes oud is.

10 jaar geleden

Wij hebben de reiswieg ook meer als bedje gebruikt dan als wandelcombi. Ik zou met verkopen nog even wachten tot de kleine 2 jaar is. Zo`n combi wandelt inderdaad wel lekkerder bij grote stukken..