2 jaar geleden

Had 2 gesprekken met 2 verschillende gastouders..nr. 1 bleek ook mijn nr. 1 te zijn. Had een goed gevoel. Genoeg ruimte in huis en in de tuin..loopafstand van speeltuin en park. Liet de kamer zien waar de kinderen slapen. Legde goed uit wat het schema is elke dag. Ook allemaal goed geregeld en veilig. Onwijs goede klik. Gesprek nr. 2 bij een ander gastouder was ook één om snel om te draaien. Totaal het tegenovergstelde van nr.1 qua ruimte.

2 jaar geleden

Fijne combi en verloop denk ik! :)

2 jaar geleden

Wat fijn dat het zo goed bevallen is. De punten die je aangeeft waren voor ons ook belangrijk. Gelukkig heeft Anouk bijna dezelfde ervaring met het kdv maar dat verschilt denk ik heel erg per locatie. Ook genoeg gezien waar we het liefst meteen rechtsomkeert zouden maken;)

2 jaar geleden

Wij hadden een gastouder aan huis (nanny) de eerste 2 jaar. Vanwege het zeer vroege vertrek in de ochtend waren we hiernaar op zoek gegaan. Achteraf door verandering van baan niet meer nodig, maar wat was het relaxt de dag beginnen. Na 1 jaar ging de oudste 1 ochtend naar de opvang (ipv psz) en toen de jongste 20 maanden was hij ook. Toen de gastouder een nieuwe baan kreeg konden onze inmiddels flinke peuters alle opvanguren draaien op het kinderdagverblijf waar ze inmiddels al zeer vertrouwd waren.