7 jaar geleden

Bedankt voor het reageren. Helaas kunnen ze pas vanaf 6 jaar testen en dan noemen ze het eigenlijk nog heel jong. Wij doen in weken dat alles anders is ( tegen vakantietijd of als in de dec tijd het drukker word en wij meer oppas nodig hebben) Een afstreep kalender maken, zodat de kinderen weten, wanneer er wie thuis is. De jongste heeft het juist nodig op vakantie ( heeft geen diagnose) dan weet ze hoelang wij nog vakantie hebben. Blijf vooral zijn mooie kanten zien. Zeg het ook altijd is hier een actie, reactie werking, ben je gehaast weet je dat alles verkeerd zal gaan. Heb je die dag engelengedult dan gaat het veel beter. Maar iedereen is maar een mens en soms ben je gewoon blij dat ze op bed liggen. Maar dat heeft iedere moeder.

7 jaar geleden

Dankjewel, ik herken in jouw blog een paar dingen van mijn zoontje die in juni 4 jaar wordt. Wij gaan op zoek naar het stempel wat bij hem hoort. Ook in de hoop om handvatten te krijgen zodat we beter met hem kunnen omgaan dan we nu al doen. Ik kreeg vorige week het compliment dat ik heel veel geduld heb als mijn zoontje heel erg boos is. Dat had een boze bui opgenomen voor video home training.

7 jaar geleden

Heb mijn hele stuk nog 3x overgelezen en denk dat ik snap waardoor ik het zo fel vond klinken. Heb van stempels diagnoses gemaakt. Toch bedankt voor het lezen en je reactie ;)

7 jaar geleden

Dat is het zeker. Toch bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om mijn hele lange blog te lezen.