10 jaar geleden

Ik gebruik de babybel ook. Ik heb hem gekregen van mijn zus. Ik draag hem nu al enige tijd en behalve dat het een mooi sieraard is, is het rustgevend voor de baby. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.

10 jaar geleden

Alle kettingen zijn standaard circa 120 centimeter. Hierdoor hangt het automatisch laag op de buik.

10 jaar geleden

Hoi Marieke, Gelukkig zijn dat soort uitspraken nooit bewezen. Het merk Proud Mama heeft hier onderzoek naar gedaan. Onderstaand informatie is van hun website: "Wij van Proud MaMa hebben nog navraag gedaan bij SOV [samenwerkende opleiding verloskunde] http://www.verloskundige.info/ zij konden ons vertellen dat de bola of Babybel zoals wij hem noemen 100% veilig is voor het ongeboren kindje. Als argument hadden z e dan ook, het geluid wat het ongeboren kind het meest en duidelijkste hoort is moeders hart als het ongeboren kindje met zijn hoofd naar geluid zou gaan liggen worden alle kinderen in een stuit geboren."

10 jaar geleden

Je moet alleen wel zorgen dat hij laag genoeg hangt. Heel veel mensen hier in Nederland dragen hem te hoog en dat is niet verstandig. Je baby zal namelijk met zijn hoofd naar het belletje toe willen en als dat belletje te hoog hangt (laat in de zwangerschap) dan kan het zijn dat je kind daardoor in stuitligging komt te liggen.