6 jaar geleden

Hoi eva. Eerste bevalling was een hel duurde lang veel pijn en uit eindelijk allebei een week mogen blijven in het ziekenhuis. 2 zwangerschap was een sluit. Ik heb er zelfs voor gekozen geen versie te doen maar gewoon meteen een keizersnede. Vele verklaarde mij voor gek. Ik heb een prachtige bevalling (zo noem ik het gewoon) gehad. Heb alles meegekregen en had zoon lief binnen een minuut in mijn armen. Niets meegekregen van alle nazorg in de o.k. 1.5 dag later waren we beide gezond thuis. Ik denk dat de afgelooen jaren er heel veel op dat gebied is veranderd en dat een keizersnede niet meer zoals jaren terug is. Mijn litteken is ook bijna niet te zien. Kortom mooiste dag van mijn leven.

6 jaar geleden

Hoi Eva Ik heb precies zelfde meegemaakt heb zelf nog een inwendige draai poging geprobeerd maar ze bleef in onvolkomen stuit ligging. Maar k mocht het wel zelf proberen omdat ze niet zo groot was en ik veel vruchtwater had. Ik wil perse natuurlijk bevallen en kreeg met 38 weken weeen en ik was dus ook medisch dus verplicht naar zkh a aan monitor en hielden alles goed in de gaten omdat als ze niet 1cm groei had per uur ik verplicht keizersnee moest. Helaas na 9uur in zkh met weeen moest ik verplicht naar OK voor keizersnede want mijn ontsluiting kwam niet veder dan 7cm. Alles is goed gegaan ging heel snel en ze doen super zorgvuldig en vriendelijk. Je bent echt in goede handen en zorgen goed voor jou en de baby. De vader mag ook overal bij zijn en als ze schoon is gemaakt mag je kind ook hele tijd bij je blijven. K heb alles prettig ervaren ondanks dat k me er op ingesteld had dat k zelf ging bevallen Neem wel tijd voor je herstel want je wond doet echt zeer en moet goed genezen. Heel veel succes.

6 jaar geleden

Mijn dochtertje wilde ook niet..,. ze bleef ondanks alles in stuit. Er werd zelfs gesproken over een natuurlijk stuit bevalling. Uiteindelijk de overstap gemaakt naar een ander ziekenhuis.... Wat blijkt... Mijn dochtertje heeft het aan haar hartje en zou een natuurlijke bevalling niet hebben overleefd. Blij dat ik gevochten heb voor een keizersnede!

6 jaar geleden

Eva, Ik reageer niet zo vaak maar dit kon wel mij eigen verhaal zijn. Ons mannetje heeft altijd in stuit gelegen en werd ook met 36 weken doorgestuurd naar het ziekenhuis. Na verschillende versiepogingen doon een gynaecoloog met mega geote handen, een paar blauweplekken en een gekneusde rib verder bleef meneer liggen. Ik had wel de keus voor een vaginalebevalling of keizersnede. Ik heb wilde heel graag een natuurlijke bevalling, ingeleid met 41,1 en een mega knip verder ben ik blij dat het me zo gelukt is. Volg je gevoel!! Benieuwd naar je volgende blog