11 jaar geleden

super dat het goed gaat nu met de borstvoeding! ik vind het knap dat je toch hebt door gezet ondanks dat t een moeizame start had, maar ik vind niks mooiers dan je eige kindje de borstvoeding te geven. het is gewoon byzonder. geniet er ontzettend van!

11 jaar geleden

EBedankt voor jullie reacties. Toch wel opvallend dat iets wat al sinds het begin van de mensheid bestaat zoveel ervaringen kan opleveren. Ook ik had een boek gelezen tijdens de zwangerschap en in de kraamweek eentje mogen lemen van de kraamverzorgster. Ik vond het toch wel anders dan de praktijk. Het belangrijkste is dat je kiest voor wat bij jouw past. De een voedt heel regelmatig en bijna op de klok en de ander geeft iedere keer een beetje op verzoek, pf de fles als je daarvoor kiest of moet. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ook al is alles nieuw je gewoon op jezelf moet vertrouwen!

11 jaar geleden

Wat fijn dat het zo goed gaat, ik had gewild dat wij zulke begeleiding hadden gekregen. Ben echt voorstander van borstvoeding maar helaas moest ik beginnen met kolven ivm keizersneden en kreeg ik de verkeerde kolfstukken, totaal geen begeleiding in het ziekenhuis waardoor ik kapotte blauwe en heel erg pijnlijke tepels had. Maar gelukkig groeit ze met de fles ook erg goed!

11 jaar geleden

Herken het.. Ben nu net gestopt met voeden van mijn dochtertje, nu 11 maanden. Ging waardeloos in het begin! Had vreselijk veel melk, en werd daar ziek van. Ben nu zwanger van nr. 2, en ga het toch weer doen. Het is geweldig hè? Heb er nooit aan getwijfeld of ik het wel kon ja of nee, gewoon gedaan en ook nooit aan FV gedacht. Wel afschuwelijke pijn gehad, en ziek geweest enzo, maar wilde er gewoon niet aan dat het niet zou lukken. Dit keer ben ik beter voorbereid en heb een kolf in huis ;-) hoop er dit keer zonder koorts vanaf te komen!