's avatar
7 jaar geleden

Peutergym/peuterzwemmen is miss een idee? Dan ontmoet je vast wel andere moeders! Komt vast goed het is altijd wennen in een nieuwe woonplaats!

's avatar
7 jaar geleden

Ik zag de foto, herkende je in het verhaal en dan ben je het nog echt ook. (Ik herken je via je zus) Wat leuk! Ik herken het zelf ook wel, vrienden die geen kinderen hebben laten ineens weinig van zich horen of gedragen zich jaloers. Zo leer je wel wie je echte vrienden zijn en wie niet ;-)

's avatar
7 jaar geleden

Ik verhuisde ook naar een nieuwe stad, met kleine kinderen en de oude vriendinnen waren ook nog niet in die fase belandt: tijd om mama-vriendinnen te zoeken in je nieuwe stad. Internet kan je helpen (misschien heeft ook jouw stad een Mama's Club), of iets via cb, psz, fora, of zelf een oproepje doen. Anders word je langzaam gek hoor ;). Groetjes van een mede-thuisblijfmoeder ;)

's avatar
7 jaar geleden

Heel herkenbaar jou verhaal. Ik ben geen thuisblijfmama maar werk wel parttime ongeregelmatig waardoor dit bij mij dus ook regelmatig voorkomt. Maar dochter en ik houden ook van het park! Berichtjes zijn altijd welkom!:)