6 jaar geleden

Wat schrijf je toch goed. En wat een mooie andere kijk van je buurvrouw. Zo zie je maar weer dat met andere ogen ergens naar kijken toch veel uitmaakt. Ik denk dat het merendeel van de lezers na de vorige blog, net als ik, dachten, wat een l*l die Stefan. Zo liegen en zich niet aan de afspraken houden. Maar de kijk van de buurvrouw klopt ook. Ik snap dat het pijn doet. Heel erg soms. Maar zoals je buurvrouw zegt, wie doet hij er kwaad mee? Als hij zo "ontstresst" heb jij ook geen gestresste man om je heen. Succes.

6 jaar geleden

Yes, eindelijk een wat lucht in je verhaal. Je schrijft nog steeds fantastisch! Ik zou de zelfde reactie als en buurvrouw hebben, maar of ik het je zou durven zeggen weet ik niet. Ergens vind ik het fijn dat je nu iemand hebt die je even uit je hoofd haalt en je ook andere kijk op dingen verteld, even wat andere ruimte. Vooral blijven schrijven, kan niet wachten op het vervolg.

6 jaar geleden

Pfoe, wat een onafhankelijke derde kan betekenen. Dapper dat je er weer voor wil gaan. Ik hoop wel dat Stefan nu zich aan de afspraken wil houden en het niet moeilijker voor je gaat maken dan het is! Respect voor jou!

6 jaar geleden

Wauw... je houdt het wel spannend zeg... En begrijp het best dat je het er moeilijk mee hebt of hebt gehad... ik zou het ook even niet weten...