6 jaar geleden

Lieve jolijn . Een dikke knuffel. Wat lijkt me dit ontzettend moeilijk en heftig.. Ken je de serie voetbalvrouwen?. Was een fictieve serie jaren geleden met veel bekende Nederlanders er in. Daar komt dit thema ook in voor.. Ik vind je heel dapper , moedig en sterk. Ben benieuwd hoe het tussen jou en lin is "afgelopen" maar dat komt vast nog wel in je blogs naar voren.. je schrijft echt heel erg goed.

6 jaar geleden

Wat mooi hoe jij je reactie omschrijft, alle emoties die door je heen gaan. Ik kan me heel erg goed voorstellen hoe jij je moet voelen (helaas). Ik ben heel benieuwd naar de rest van het verhaal, je schrijft echt ontzettend leuk!

6 jaar geleden

Poe heftig, en zo mooi omschreven deze uitlating van, van.. nouja van allerlei emoties. Toch voel ik dat ik " aan de kant van Stephan`' sta, als je begrijpt wat ik bedoel maar ik kan me deze situatie zo goed voorstellen. Wat goed ook, ergens, dat je je laat gaan. Dat je je niet laat tegenhouden door wat het allemaal met jou doet. Enorm benieuwd naar de rest van je verhaal!! Je verhaal is verweven van fictie en waarheid, nou word ik toch wel echt steeds nieuwsgieriger wat er fictie is en wat waarheid.. Sorry ik lees toch ook een beetje voor de sensatie.

6 jaar geleden

Wat een pure reactie. En wat ben je een sterke vrouw.