8 jaar geleden

Ieder zijn/haar ding... Wil je het groots vieren zou ik zeggen: vooral doen! Of liever toch kleiner en intiemer: ook zelf weten... Live & let live ;)

8 jaar geleden

Zo denk ik er ook over. Ik ben geen dorpse trouwens. Maar wel opgevoed met een nuchtere inslag. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Heb wel een babyshower gehad, dat vond ik wel erg leuk. Maar gewoon thee drinken en hapjes eten. Geen grootse cadeaus etc. Eerste verjaardag ook gewoon met naaste familie. Tweede verjaardag wordt net zo. Ze realiseert zich nu wel wat jarig zijn is, dat vind ik wel erg leuk. Heb er zin in, nog maar twee weken. Nog geen enkele professionele fotoshop gehad. O nee, nu lieg ik. Voor het geboortekaartje! Bijzondere foto's, misschien toch maar eens uit laten printen haha.

8 jaar geleden

Tsja, ieder zijn ding zeg ik altijd. Voor mij hoeft dat ook allemaal niet zo maar als mensen dat leuk vinden om te doen waarom niet?!

8 jaar geleden

Gelukkig hebben we allemaal een andere mening, anders zouden wij als mijn vriend eindelijk fotograaf is geworden niet heel rijk kunnen worden door alle mensen die wel graag foto's willen van de cakesmash en alles. ;) Wij hebben het wel gedaan en mooie foto's gemaakt en onze kleine vond het ook heel leuk gelukkig. Ik heb trouwens ook een gender reveal part gegeven, alleen neimand kende het principe hier... Desondanks toch een leuke dag gehad toen. Verder ben ik ook echt niet hip en hoeven wij ook zeker niet het duurste van het duurste. En ja mazzel dat mijn vriend dus proffesioneel fotograaf wil worden, dus alle shoots zijn voor ons gratis ;) Ik heb deze blog wel weer met een lach gelezen hoor, dus ga zo door!