1 week geleden

Wat een ongelofelijk verdrietige verhalen, ook hier in de comments. Als je wil uitzoeken of het discriminatie is, weet dan dat je via discriminatie.nl gratis hulp kan krijgen.

1 week geleden

Ook ik kan hier over meepraten. Tijdens mijn eerste zwangerschap ging het ziekenhuis waar ik werkte failliet, tijdens mijn tweede zwangerschap kreeg ik geen vast contract omdat ik een HG zwangerschap had en de toekomst te “onzeker” was voor de werkgever……….

1 week geleden

Succes met je eigen onderneming 💪🏻 Dingen gebeuren altijd met een reden!

1 week geleden

Dankjewel voor het delen ❤️. Wat heftig dat je dit 2 keer mee hebt moeten maken! En wat belachelijk dat een werkgever dat gewoon als reden op mag geven! Hopelijk heeft het jou ook iets moois gebracht, want inderdaad, dingen gebeuren met een reden ❤️!

1 week geleden

Mij helaas iets langer dan een maand terug ook overkomen. Met de vraag of ik even zwart wilde doorwerken tot mijn verlof eigelijk ingang. En of ik doodleuk ook na deze kraam periode ook nog terug wilde komen. Eer aan jezelf houden. Onthouden wie er voor je is in de periode dat je heel kwetsbaar bent. En onthoud vooral wie je het moeilijker maakt in toj

1 week geleden

Jeetje!! Belachelijk, echt! Inderdaad, zo is het! Ik wens jou heel veel geluk met je baby’tje en fijne mensen om je heen ❤️! Bedankt voor het delen!

1 week geleden

Mij helaas ook overkomen afgelopen maand. Met de vraag of ik hierna de "verlosö