5 jaar geleden

Een deel van onze kleding gaat naar mijn zusje, die heeft een zoon van 1 jaar jonger. En nu er een meisje op komst is zal ook een deel van die kleding bij haar komen. Verder leen ik het een en ander van een vriendin en schoonzus met oudere dochters. Zelf koop ik graag kleding op de verschillende kledingbeurzen en er zijn hier in de regio 2 leuke 2e handskledingwinkels waar ik graag kom. Vooral van zus en zo voor kids in Arnhem ben ik fan. Super leuke kleding voor klein prijsje en je mag het ook nog ruilen, dus lekker thuis bij de kids passen. Als onze kleinste iets ouder is gaan onze kleertjes die nog goed zijn ook zeker daar naartoe voor verkoop.

5 jaar geleden

Ik geef het aan mn nicht met kinderen die een jaar jonger zijn. En ik krijg veel van mn zus. Ze groeien er toch snel uit

5 jaar geleden

Ik koop heel veel 2de hands, het meeste scoor ik altijd op koningsmarkt of markten in de buurt. Noppes of Rataplan kom ik ook regelmatig. Ook wel op marktplaats maar als het dan opgestuurd moet vind ik het zn zonde van de verzendkosten. Het geeft een kik als je iets vind waarvan je weet dat het superduur was maar je er nu maar 3€ voor hoeft te betalen ? Alleen schoenen krijgen ze nieuw.

5 jaar geleden

Ik koop meestal via mp een hele doos met kleding in de maat waar ze naar toe gaan. Dan heb ik voor tussen de 20 en 40 euro een mooie gevulde kast, die ik aanvul met nieuw. Zodat als ik dat ene zie wat ik eigenlijk te duur vond wel gewoon kan geven. Schoenen doe ik niet tweedehands.