4 jaar geleden

Ik voelde ook zo goed als alles! Ik vertelde dit en dat ik het niet ging volhouden! Er werd gezegd het zal wel meevallen want je buik is al open. Ik antwoordde mijn kind moet er nog uit en dit doet pijn. Toen zagen ze dat ik mijn tenen kon bewegen en verdoofde via infuus bij. Later hoorde ik van mijn huisarts dat hebt tegenwoordig vaak voorkomt dat de verdoving niet optimaal werkt en je het dus gewoon voelt! Ik wens je veel sterkte en hoop dat je het een plaatje kan geven!

4 jaar geleden

Wat fijn om te lezen dat jij dit ook mee gemaakt hebt. Sorry, uiteraard bedoel ik niet dat het fijn is dat je dit mee moest maken, het is echt horror! Maar ik heb lang gedacht dat ik de enige was. Ook ik heb alles gevoeld van de keizersnee, ik gaf het aan maar hoor de arts nog zeggen: dat kan niet, we gaan door! Uiteindelijk ben ik onder gebracht met lachgas. Ik herken je gevoel, ik herken hoe je het omschrijft. Inmiddels is het bij mij bijna 6 jaar geleden en heeft het een plekje gekregen maar ik heb er heel erg lang last van gehad en nooit serieus hulp durven zoeken. Het is wel de grootste reden voor mij om geen kinderen meer te willen. Ik wens je veel sterkte, en weet dit, je bent niet alleen hierin!

4 jaar geleden

Jeetje wat heftig. Bizar he, in deze tijd moet alles na een paar weken maar weg gestopt worden, moet je door gaan alsof er niks gebeurd is. Ik vind het super stoer dat je het deelt, dat je het uitspreekt dat je moeilijk hebt. ♡ ik hoop dat de EMDR je gaat helpen, ik heb het ook gehad. Niet voor mn bevalling, maar toch. Het heeft me geholpen. Veel sterkte!

4 jaar geleden

Ja ik krijg daar binnenkort EMDR voor, nu met een uitgebreide intake bezig!