4 jaar geleden

Oké dan, ja ik snap je wel... Maar die stempel is wat je er zelf mee doet, er hoeft namelijk geen stempel te komen, ik behandel mijn kind niet anders als een ander kind. ??

4 jaar geleden

Hi, ? Excuses dat het je heeft laten schrikken, het feit dat hij misschien naar een speciale school moet laat mij niet schrikken om het idee dat het een “speciale” school is. Mijn broertje en zusje zijn beide autistisch en zitten ook op een speciale school, en daar is helemaal niets mis mee. Wat ik met deze zin probeerde te zeggen is dat ik het erg vind dat er zo snel een stempel gedrukt word op een kind, en dat ze de kans niet krijgen om te leren en te groeien. Ik heb dit later ook duidelijker gemaakt op mijn instagram. Daarnaast is het zo dat ik ook eerst dacht van jezus wat vroeg dat nu alles al begint, maar toen werd mij verteld wat voor impact het heeft op een kind als hij al op de basisschool zit en dan nog eraf moet en dan alle toeters en bellen aan gaan, dan heb ik liever dat het nu spelenderwijs gaat. ?

4 jaar geleden

Hi, ? Excuses dat het je heeft laten schrikken, het feit dat hij misschien naar een speciale school moet laat mij niet schrikken om het idee dat het een “speciale” school is. Mijn broertje en zusje zijn beide autistisch en zitten ook op een speciale school, en daar is helemaal niets mis mee. Wat ik met deze zin probeerde te zeggen is dat ik het erg vind dat er zo snel een stempel gedrukt word op een kind, en dat ze de kans niet krijgen om te leren en te groeien. Ik heb dit later ook duidelijker gemaakt op mijn instagram. ?

4 jaar geleden

Ik denk meer dat het de drempel is dat je je kind met een busje naar school moet laten gaan ipv hem/ haar zelf naar school te kunnen brengen om de hoek. Als het beter is, moet je daar wel voor gaan vind ik. Bij mijn oudste had het misschien ook beter geweest, al is hij op de basisschool nooit blijven zitten met adhd en zware dyslectie is het best lastig in een klas met 30 kinderen. Al denken ze dat hij nu wel meer opgepikt heeft dan dat ze hem wel naar het speciaal onderwijs hadden laten gaan. Maar dat is een wat als, want hij kon altijd mee onder het mom van sociaal gezien kan hij mee. Mijn dochter mag nu eindelijk blijven zitten. Op je tenen door de basisschool is echt niet alles