10 jaar geleden

haha klinkt erg bekend inderdaad... Rust nemen als je al dreumessen hebt rondlopen en het huishouden dat gewoon door gaat... tja :) Ik denk dat onze lichamen zelf wel aangeven hoe of wat, als het echt niet meer kan, kan het niet meer he :)

11 jaar geleden

Rustig aan doen, rust nemen???? Ja ik heb t ook al zovaak gehoord. Toen ik zwanger wasvan onze 4e dochter ( 2010) werd me dat ook steeds gezegd. Maar goed hoe moet dat dan vroeg ik haar. Gewoon rust nemen zei ze. Ja maar ik heb nog 3 kleine kids rondlopen ( de oudste was toen 3,5 jaar en de tweeling rui 1,5 jaar) een hond en ik werkte op de markt. Ik nam rust voor mijn gevoel, maar voor iemand anders is dat ws geen rust nemen. Maar goed, ik luisterde naar mijn lichaam, en voor de rest ging t wel gewoon door hoor!!

11 jaar geleden

Toen mijn bloeddruk wat hoger werd zei mijn gynaecoloog (daar ga je naar toe als je in Duitsland woont) dat ik niets meer doen mocht. Leuk idee, maar er waren thuis nog twee kinderen die gebracht en gehaald moesten worden van school, 3 honden die uitgelaten moesten worden, kippen en konijnen die verzorgd moesten worden en als we wilden eten moest ik toch echt af en toe boodschappen doen. Daar kwam bij dat ons zoontje de hele dag door spuugde ivm sondevoeding die hij kreeg. Kon ik ook niet laten liggen tot mijn man thuis kwam. Dus als hij vroeg of ik het echt rustig aan deed, zei ik altijd 'ja'. Voor mijn doen deed ik het rustig door even op de bank te zitten of liggen als de middelste sliep. En dat is prima gegaan, tot het einde van de bevalling geen problemen gehad en we hebben een gezonde dochter gekregen.