7 jaar geleden

Bedankt voor al jullie lieve reacties!

7 jaar geleden

Lieve Maaike, je mag best aangeven dat het ook om jou gaat. een vriendin van mij gaf ooit aan dat het niet alleen om te baby ging. Toen ik daarna ook zelf zwanger was begreep ik haar en hou daar ook rekening mee bij andere zwangere vriendinnen. Dus je mag het best aangeven dat er ook een persoon met gevoelens om die baby heen zit.

7 jaar geleden

Ik herken me helemaal in je verhaal! Ben nu 30 weken zwanger van onze 2de .., ben ook de eerste 20 weken alleen maar heel erg ziek geweest, zo ziek dat ik alleen maar in bed kon liggen, ik was blij als ik 2 'betere' dagen had in de week, en bij het gezin kon zijn! Nu is m'n ziek zijn inmiddels voorbij, 'maar mijn extreme hoofpijnen en bekken klachten zijn er nog, en de bekken word met de week zwaarder. Maar het zwaarste van alles vind ik het emotionele stuk, het onbegrip, ik ben indd niks anders dan drager van dit baby'tje op dit moment. Ik mis de vrouw die ik voorheen was, ze lijkt zover weg....

7 jaar geleden

Ik weet hoe zwaar een zwangerschap is. Ben nu 32 weken zwanger van ons 2de kindje. De eerste zwangerschap was ook vreselijk.. ook veel pijn gehad. Ons kindje werd geboren met 34+1 weken. Vlak na de zwangerschap snachts pijn aanvallen gehad.. het bleek toen dat ik galsteen aanvallen had. Dit schijnt door de zwangerschap tot uiting te kunnen komen. Nu met de tweede zwangerschap voel ik me totaal anders... gaat goed op de kleine kwaaltjes na.