9 jaar geleden

Heb verder geen goed contact met de vader zelf, dus helaas zal daarmee kennismaken niet zo eenvoudig zijn. Het laten zien waar senna dan woont in die week hebben we al geprobeerd maar dit resulteerde erin dat de jongste continu wilde dat ik hem naar senna bracht. Dit kan dan niet helaas waardoor het gehuil alleen maar erger werd. Hij heeft idd wel een knuffel gekregen van zijn grote broer waar hij lekker mee mag slapen. Ik hoop ook wel dat als hij wat ouder is hij het beter gaat begrijpen ook voor zn grote broer want voor hem is het ook vervelend weggaan als zijn kleine broertje aan het huilen is. Dan gaat senna ook huilen en word alles moeilijker. Wel bedankt voor het meedenken!

9 jaar geleden

Hoi, misschien moet je, jace kennis laten maken met de vader van Senna. Zodat hij weet waar zijn broer naar toe gaat en wie de vader van zijn broer is. Als dit mogelijk is. Wat ook kan helpen is om te laten zien waar zijn broer woond wanneer hij niet bij jullie is. Dit heeft een vriendin van me gedaan met haar kinderen. Op zo een jonge leeftijd is visualisatie prettig voor het kind. Het gemis zal er niet minder om worden, maar misschien wordt het wel duidelijker voor hem. Sterkte Gr petra

9 jaar geleden

Mijn oudste heeft ook co-ouderschap. Mijn 2e vond dit vreselijk. huilen als ze weg was. Wat wij hebben gedaan om het voor haar dragelijker te maken is dat ze die week in het bed van haar grote zus mag slapen haar geurtje en haar knuffels. Dit helpt enorm. inmiddels is de 2e nu 5 jaar en snapt ze het wat beter maar slaapt die week nogsteeds in het bed van haar grote zus.

9 jaar geleden

Dat probeer ik idd ook zoveel mogelijk te doen. Toch merk ik dat hoe ouder hij word. hij het op de een of andere manier moeilijker snapt.