6 jaar geleden

Daar heb je ook gelijk in. Mijn zoon is daar vrij in. Ik zal hem de basis meegeven omdat dit mijn plicht als ouder is. Wat hij ermee doet is volledig aan hem. En wat betreft de besnijdenis je kan het ook zien als hygiëne. Ik zie het ook bij veel nederlandse kindjes die uit noodzaak besneden moeten worden omdat de boel steeds maar weer ontsteekt. Beter voorkomen dan genezen.

6 jaar geleden

Mamaplaats heeft dat wel vaker, storing denk ofzo. Ik snap jouw punt want het is jouw geloof. Alleen heeft je druk maken geen nut, als hij een andere weg inslaat in zijn leven heb je wellicht zelfs nog de pech dat hij je het besnijden kwalijk neemt. Dat is dan weet het nadeel aan Nederland, tig geloven, en hij gaat ze allemaal zien in zijn leven. Het is dan best lastig om strikt via 1 geloof te leven.

6 jaar geleden

Op je andere berichtje kan ik om een of andere reden niet reageren daarom even zo. Ik ga er inderdaad vanuit puur om het feit dat hij zo opgevoed gaat worden. Volgens ons geloof ben ik tot hij volwassen is voor hem verantwoordelijk en als hij daarna de keuze maakt om zijn leven op een andere manier te leven moet hij dat zelf weten daar is hij dan vrij in. En ik weet inderdaad niet of hij de dingen gaat doen zoals ik in gedachten heb maar dat neemt niet weg dat ik er al wel over nadenk..

6 jaar geleden

Maar je gaat er vanuit dat jouw zoon die kant wilt volgen. Mijn dochter is helemaal pro bijbel en Jezus en trouwen etc. Terwijl wij dit dus niet hebben en ook niet mee bezig zijn. Het is jullie geloof, maar niet automatisch zijn geloof.