6 jaar geleden

Ben er mee gestopt!!! Geeft een hoop minder druk!

7 jaar geleden

Kan me niet eens voorstellen om dat soort dingen te kijken, je wordt voor de gek gehouden en daar voel je dan nog tot om ook, gooi het eraf en kijk het niet, vooral niet als je je daardoor afvraagt wat jij verkeerd doet.......... Stop er gewoon mee. Sterkte D xxx

7 jaar geleden

Een hele andere reactie maar die helpt je wel uit de verbeelding. Momenteel ben ik zelf thuismama van 2 kleintjes en dwangmatig met "het huis" o.a. En nee, dit is niet fijn en nee dit is geen luxe zoals mensen weleens denken "wat is het probleem nou". Vaak oordelen/meningen bij gebrek aan beter weten. Inmiddels leer ik er zelf enigszins langzaamaan mee omgaan. Dit verliep altijd prima en Mn partner wist niet beter. Totdat er een kindje kwam. Het gaat al beter met de nodige hulp ???? Dit ten positieve voor mijn oudste zoontje. Geloof me, als het mij al soms niet lukt.......met de nodige gevolgen.... (wordt ook wat makkelijker met enkele dingen) Hier komt heeeeel wat hulp aan te pas en dan nog is het denk ik wachten op HET moment vd foto. Groetjes! :)

7 jaar geleden

Ja is ook helemaal waar. Wij kiezen er hier ook vaak voor om iets leuks te gaan samen als gezin dan het huishouden. Anders heb je natuurlijk helemaal geen tijd samen. Fijn om te lezen dat je er een weg in gevonden hebt. Ik ben nog redelijk zoekende, natuurlijk ook pas weer aan het werk ( 2 maanden) en mijn meisje is nog stukken jonger. Krijg er wel goede moed van????!