7 jaar geleden

Heel herkenbaar!! We hebben de 'grote dingen' al rond 20 weken gedaan. Toen was m'n man vrij en konden we samen nog wat doen ;) Ik had ruiiimmmm voor m'n verlof t meeste al klaar hahaha heerlijk al dat kleine spul! Lekker tutten! Uiteindelijk maar goed ook want ben bevallen met 36 weken....(alleen de box moest toen nog geleverd worden, want marktplaats koopje was geen succes).

7 jaar geleden

Bij ons kwam de box pas in huis nadat zoonlief was geboren. Zijn kamertje etc was allemaal ruim op tijd klaar, schoon etc. Maar de box heb ik pas na de kraamweek gedaan.

7 jaar geleden

Met 32 weken de box neer gezet. Was vlak na mijn eigen verjaardag dus wel praktisch. Besef je date je ook eerder kan bevallen. Ik heb 1 week verlof gehad toen ik met acute zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis kwam en mijn kleine mannetje al snel kwam. Wellicht daardoor geen nesteldrang gehad. Maar die kwam een week of 4 na de bevalling. Was ik de gangkast aan het ordenen of stond ik de schuur te stofzuigen (!!)

7 jaar geleden

Met 4 maanden zwangerschap stond bij ons de box haha, voornamelijk ook zodat onze hond en kat er aan konden wennen, en dan konden we de kat leren dat ze er niet in mag haha.