9 jaar geleden

LU heeft knapperige luchtige krackers cracotte heten ze. Ik geef Andreas wel eens glutevrije cracker en deze crackers van LU lijken er een beetje op. Omdat het zo luchtig is en met het nat worden in de mond makkelijk te eten vind Andreas het lekker om te happen.

Het geen ik afgelopen 2 wkn m gegeven heb is n broccoli roosje..rõsti snipper (erg gaar) ..n aardappelschijfje..n n blaadje lasagnette (gehakt er vanaf gehaald en geprakt).. Paar hapjes aardappelpuree... En nu paar stukjes brood..wisselend met smeerworst of heel dun smeerkaas. Onze kleine vind de toastjes lekker (de geen die je kan breken) helemaal enthousiast als hij n toastje ziet.. lange vinger zonder suiker...is leuk km vast te hebben maar eet dr lang niet zoveel van als die toastjes/crackertjes. Van kruidvat heb je die kleine koekjes in t begin zacht gemaakt met water..vond hij heerlijk..maar v d week weer ff proberen. .t was t eerste waar we mee begonnen. (Fruit en groente potjes is nog niet Zn favo..maken ons er ook even niet druk om). Gelukkig nog steeds borstvoeding waar ook veel in zit.. ;) T blijft uitproberen. op t kdv gave we de kinderen broodje met melk of bv zacht gemaakt.. (dit vond liam ook niks) T is en blijft aftasten en proberen en aanbieden en hopelijk stukje bij beetje steeds meer groente en fruit..wat in de smaak zal vallen. En je verders niet druk maken ;) Wij lusten ook niet alles :) (moet zeggen op t een reageert hij beter dan t andere maar t is en blijft wennen)

9 jaar geleden

Nou vertel mij wat. Ik krijg het er gewoon niet in bij mn jongste. De oudste ging als een speer en at alles wat los en vast zat. Ik weet nu ook niet zo goed wat ik moet doen omdat ik dit niet gewend ben. Als je tips hebt hoor ik het graag haha