2 jaar geleden

Er bestaan meer mensen met dezelfde naam 🙈 ik weet niet welke. Zou u anders mij willen toevoegen? Delaja van den berg 😃

3 jaar geleden

Sorry, ik heb heel lang niet meer op mamaplaats gekeken en lees je bericht dus nu pas. Als je me toevoegt op facebook (Carolien Maas) dan kan ik vervolgens jou aan de groep toevoegen.

3 jaar geleden

Ja ze hebben waarschijnlijk met het dichten van het tussenschot en de arteriële switch de AV knoop geraakt. Tijdens zijn grote operatie heeft hij op de IC al paar dagen aan de externe pacemaker gelegen. Maar dit herstelde zich vanzelf? Bizar, maar fijn was dat. Al die tijd ging het goed. Werd hij zelfs goedgekeurd door de cardioloog. Tot 10 maart, toen veranderde alles. Maar ze snappen niet waarom de AV knoop ineens onbetrouwbaar is geworden. Komen we ook nooit achter denk ik! Heftig zeg voor Pip. Bizar dat die ontsteking daar blijft hangen. Ik hoop zo dat het beter mag gaan met Pip, wens jullie heel veel sterkte en ik ga je volgen!

3 jaar geleden

Ik heb je blog zojuist gelezen ! Heftig hoor. Hebben jullie een oorzaak of gaan jullie er ook nooit achterkomen? Ooo dat kan heel goed kloppen! Wij zijn ondertussen vaste klant ze krijgen de ontsteking rondom der hart niet helemaal onder controle