's avatar
1 jaar geleden

Ik was zelf 19 bij de 1e en 20 bij de 2e! Heb zelf nooit gemerkt dat iemand daar probleem mee had, ik stond er ook altijd alleen voor want mijn ex partner vond het fijner om toen al met andere vrouwen te scharrelen, hij kijkt nog steeds niet naar zijn inmiddels volwassenen kinderen en inmiddels kleinkinderen om.Zijn genoeg volwassen mensen waarvan ik denk die hadden NOOIT aan kinderen moeten beginnen, want die willen er niet voor zorgen....dus als je jong bent en je kan dat allemaal wat maakt leeftijd dan uit!Veel liefde en geluk met je kindje.

's avatar
1 jaar geleden

Wanneer komen nieuwe blogs?❤️❤️

's avatar
1 jaar geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt.

's avatar
1 jaar geleden

Hier dit 2 x meegemaakt, 2x bevallen met mijn mama, 2 zwangerschappen alles alleen doorstaan. Op zich vond ik het wel oké. Ze zijn nu bijna 14 en 12 jaar en onze band is net iets meer San met mijn andere zoon van bijna 8 waarvan ik samen ben met de papa. Ik was ook heel jong mama net 1 maand 20 jaar. Eigenlijk nooit négative commentaar op gehad. Nu 14jaar verder een gelukkige mama van 4 prachtige zonen, 2jaar getrouwd met de liefste man die ook mijn kindjes erbij nam en opvoed gelijk zijn kids.

Esther's avatar
1 jaar geleden

Ik was 16 jaar toen ik zwanger raakte en 17 toen mijn zoon kwam. Toen wel veel negatieve reacties gehad, helaas waren er toen nog geen echo's. Hij is nu 42 jaar en the love of mij life