9 jaar geleden

Try coconut oil for the hair to make it soft and shiny. Just a dime sized anmuot is all you need daily To make it grow take 2 tbls. apple cider vinegar in a glass of water 2-3 x day. Nails will grow super long too. ACV has 93 vitamins and minerals. Cures acne and aids digestion. Read the apple cider vinegar website for more uses.p.s.: buy the pure coconut oil. Very inexpensive. Both products are att the grocers.

12 jaar geleden

Of in Almere komen wonen, daar zijn de huizen niet zo duur!! Gezellig ;-) bedoelde het niet naar hoor, weet dat het in sommige gevallen niet anders is, maar hoop dat je snapt waarom je soms dat gevoel van stress hebt. Dat is helemaal niet raar als je alles voor 100% goed wil doen. Dat kan helaas niet en dat moet je ook niet van jezelf eisen. Daar wordt je ongelukkig van. Ben wel trots op hoe je alles doet en respecteer dit zeer! Liefs

12 jaar geleden

Helaas móeten sommige moeders (zoals ik ook) werken om het huishouden draaiende te houden. Dus dan is er geen keuze aan. Ja, om in een flatje 3-hoog-achter te gaan wonen, maar dat wil ik mijn zoon ook niet aandoen. Serieus, ik zou willen dat ik fulltime voor mijn man, kind & huishouden kon zorgen. Waar je wel gelijk in hebt, is dat ik dan moet accepteren dat ik alles maar half doe, of dat ik keuzes maak in mijn activiteiten.

12 jaar geleden

Nog een keer mijn reactie hierop, want blijkbaar ging er iets niet goed: Bekijk het eens vanuit de natuur en even heel zwart/wit. De man zorgt voor het eten, de vrouw voor het kind. Dit was een aantal jaar geleden eigenlijk nog steeds zo, alleen in een ander jasje. De vrouw zorgde voor het kind, de man voor het geld (waar we eten van kopen). Door het feminisme wilden vrouwen ineens werken en een kind verzorgen, oftewel vader en moeder tegelijk zijn, en nu denkt iedereen dat het heel normaal is dat je als vrouw dat allemaal maar moet kunnen en dan daarnaaast ook nog dingen voor jezelf doen, zoals je hobby's, je huishouden en je vrienden. Is toch niet zo gek dat je van vader en moeder zijn ontzettend moe en gestressed wordt en dan helemaal geen tijd meer overhoudt voor jezelf? Dus je moet gewoon een keuze maken, of je doet alles half (want je kan nooit ALLES helemaal doen) en het accepteren, of je moet je gaan focussen op maar één ding!