8 jaar geleden

Het dwars in bed slapen herken ik ook hoor, en als ze nu al de kastjes open trekt mag je er denk ik best wel rekening mee houden dat ze nu alles gaat inhalen wat ze niet heeft kunnen doen. Heel veel sterkte, plezier succes, allert zijn geduld, en voor de nachten heel veel rust.

8 jaar geleden

Ja het is echt super leuk! Maar ook best even wennen, ineens begint ze aan kastjes te komen enzo... dus we kunnen haar niet meer een tel alleen laten! De spreidbroek hebben we hier stiekem ook gewoon bewaard :) We hebben hem symbolisch in de prullenbak gegooid, het leek me inderdaad wel leuk om hem te bewaren voor de toekomst, evt. ook voor de pop.

8 jaar geleden

We hebben de eerste nacht inderdaad ook al overleefd, met een slaapzak inderdaad :) Vanmiddag heb ik haar zonder slaapzak te bed gelegd, dat was een groot feest, ze heeft alle kanten van het bed gezien haha, maarr, uiteindelijk is ze wel (dwars in bed) in slaap gevallen! Maar dat is eigenlijk ook wel weer heel erg leuk!

8 jaar geleden

GEFELICITEERD!!!!!!! Wat fijn voor jullie en zeker voor jullie dochter. Die zal de eerste week niet weten wat haar overkomt denk ik. Wat leuk ook dat ze snel vooruit gaat. Ik denk dat je niet kunt wachten tot ze zich net als alle andere kindje van haar leeftijd gaat bewegen en dat je ineens heel snel moet zijn om te voorkomen dat er iets gebeurd wat niet echt veilig is. O enne mijn tantje heeft de spreidbroek van haar dochter bewaard. Natuurlijk kun je dat ding in de prullebak gooien maar als ze er later naar vraagt kun je haar laten zien wat er voor gezorgd heeft dat ze goed loopt.