7 jaar geleden

Heel erg dapper jouw blog! Jullie vriend...je hebt het over keuze. Ja die hebben we allemaal. Maar als verslaafde is het toch een keihard gevecht. Elk moment van de dag, elke dag weer. En alleen daarom al heb ik diep respect. Want verslaving vraag je niet om. Dat krijg je van moeder natuur. Heel veel sterkte voor jou, maar ook voor jullie vriend. Misschien ook proberen vast te leggen zoals jullie hem kennen...voor jullie maar ook zijn jongste kind.

7 jaar geleden

Ik wil je graag laten weten dat ik trots op je ben, ook al ken ik je niet. Uit je blog komt bij mij duidelijk naar voren wat een krachtig persoon je bent en ik wens je dan ook alle kracht toe bij dit enorme proces. En met de hulp en liefde van je gezin kom je er!

7 jaar geleden

Goed van je dat je bent gaan schrijven in het van je af te zetten!! Ondanks dat ik je persoonlijk niet ken wil ik je vertellen dat ik trots op je ben door de keuze die je hebt gemaakt! Waar een wil is, is een weg. Jij kan dit!!!!!!

7 jaar geleden

Wat goed dat je dit blog geschreven hebt, wat goed dat je tegen je verslaving vecht op deze manier. Jij hebt het ingezien dat je moet veranderen en jij bent die uitdaging en dat gevecht gestart. Je hebt vandaag een goed alternatief gevonden om je gevoel kwijt te kunnen. Die heb je binnen. Knap gedaan.