Bijzonder hoe je gevormd kan worden door je eigen ervaring van vroeger. Ik had een broer die twee jaar ouder was en heb ook nooit zo'n goede band met hem gehad. Hij wilde juist aan veel dingen meedoen die ik deed, maar ik wilde dat juist niet. Bovendien was hij een buitenkind en ik zat liever binnen met een boek. We hebben totaal niks aan elkaar gehad op vakanties na. Om deze reden twijfelde ik ook erg of ik een tweede kindje wilde of niet. Mijn man heeft juist een goede ervaring met een oudere zus. Maar uiteindelijk moet het geen aanvulling zijn op mijn zoontje zijn leven maar op die van ons allemaal. En het lijkt ons leuk om straks de (school)verhalen van twee kindjes aan tafel te horen of weekendjes weg te gaan met zijn vieren, gezelschapsspelletjes met zijn vieren en nog zoveel meer! We gaan ervoor en zien wel wat de toekomst ons zal brengen!

2 jaar geleden

Een klein leeftijd verschil zegt ook niet alles hoor, ik en mijn zusje schelen maar 1 jaar en onze band is echt ontzettend slecht. Het klikt gewoon niet. Vroeger niet en nu niet. Terwijl ik met mijn broertje 5 jaar scheel en onze band was vroeger juist wel top. Maar snap je redenering wel hoor uit je persoonlijke ervaring. al zegt leeftijd die wel dicht op elkaar zit echt niet alles. :) ligt meer aan de personen zelf ook.

2 jaar geleden

Heel eerlijk? Ik raakte zwanger in april ‘21 en ben nu 34 weken zwanger. Als ik toen wist hoe het leven nu zou zijn dan had ik ook niet voor een 2e zwangerschap gekozen. Want dit is ook zeker mijn wereld niet meer. Dus wat betreft Corona snap ik je zeker! Toch is mijn hartewens ergens 3 kinderen.. we gaan zien wat er van komt. Geniet van je leuke meisje Chelsey! ❤️