6 jaar geleden

Ik ben dol op roze. Maar waar ik nooit rekening mee had gehouden is dat er huidskleuren zijn waarbij roze echt niet staat. Zoals bij mijn eigen dochtertje, die word groen van roze. Maar, eerlijk is eerlijk, ik doe haar wel zwarte tutu's aan.

6 jaar geleden

ik had dit geschreven kunnen hebben . Mijn wens was zo groot dat ik bij onze eerste zoon even moest slikken, wilde twee kindjes dus was nog een kansje. Bij onze tweede zoon heb ik een dag gehuild na de echo en toen heb ik afscheid genomen van de wens en ben ik gaan shoppen voor mijn boy. zielsgelukkig en houd zielsveel van ze . En toch gingen we toen heel onverwachts voor een derde. We hebben erover gedacht en zeer bewust gekozen voor een kindje en zijn eigenlijk erin gegaan met het idee een derde zoon. En daar kwam onze dochter ......en wat zijn we allemaal super blij met onze verwende diva. Want ja met 2 grote broers word je nog erger verwent. Ik geniet en onze hele gezin met ons , dus ja ik begrijip je heel goed . En ja hier werkte de snelle en langzame zaadjes theorie dus ook ;)

6 jaar geleden

Hier juist hetzelfde! Ik hoop gewoon bij een derde zwangerschap op een meisje.. ik hou heel veel van mijn zoontjes maar met een dochter erbij zou het gewoon perfect zijn.. dan zou ons gezin gewoon compleet zijn... als de 3 de een jongen is gaan we gewoon voor een 4 de zegt mijn man ☺️ Dus de dochterwens is groot hier...

6 jaar geleden

Ik wil de 10 miljoen ? flauw he haha. Onze eerste was een meisje! De 2 erna jongens. Bij de derde dacht ik echt nog een meisje te krijgen. Je hebt gelijk, het roze, het kant, de snoepige schoentjes! Fliefd! Maar ik mag niet klagen. Mijn neven namelijk beide 2 jongens, mijn broertje heeft een jongen, mijn nicht een jongen. Dus ieder feestje dat ik bezoek staat bol van de jongens, en daar rent mijn prinsesje dan tussendoor. De moeder van mijn neven wilde haar altijd even beet houden en nog steeds trekt ze meteen haar kant op tijdens een feest. Ze had zo graag een kleindochter gewild haha. Gelukkig heeft mijn schoonzusje een dochter! Yeah! Wat dus net een jongen is en ruige spelletjes speelt met mijn middelste zoon ??? Ik zeg weleens tegen mijn vriend dat de vierde weer een meisje word...dusss.. maar die trapt er niet meer in ;) De derde is trouwens makkelijker, dus wie weet? ;)